Informace o zpracování
osobních údajů

Provozovatel penzionu Markéta Vilímová, Zvírotice 45, Dublovice PSČ 264 01,  
IČ 70358397 jakožto správce osobních údajů  tímto v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení GDPR”), informuje, že zpracovává osobní údaje o subjektech údajů (host, objednatel, apod.) získané přímo od subjektu údajů či z rezervačních systémů (internetové rezervační portály apod.) k následujícím účelům:

  1. za účelem rezervování a zajištění pobytu identifikační údaje (jméno, příjmení, datum narození, státní občanství, číslo dokladu totožnosti, doba pobytu), které jsou vedeny v knize hostů a v informačním systému správce a v případě cizích státních příslušníku mohou být poskytnuty cizinecké policii; osobní údaje jsou zpracovávány po dobu stanovenou právními předpisy
  2. za účelem vystavování účetních a daňových dokladů při plnění zákonných povinností správce identifikační údaje (jméno, příjmení, datum narození, bydliště, sídlo, IČ), které jsou vedeny v informačním systému správce; osobní údaje jsou zpracovávány pouze správcem po dobu stanovenou právními předpisy

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Subjekt údajů (host, objednatel, apod.) poskytuje správci osobních údajů v souladu s ustanovením čl. 6-9  Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení GDPR”), souhlas ke zpracování osobních údajů získaných přímo od subjektu údajů či z rezervačních systémů (internetové rezervační portály apod.) za účelem rezervování a zajištění pobytu v penzionu nad rámec povinných identifikačních údajů též telefonní kontakt a emailovou adresu, které budou uloženy v informačním systému správce a zpracovávány pouze správcem po dobu 10 let ode dne udělení souhlasu

Poučení subjektu údajů :

Subjekt údajů má právo požadovat od správce informaci o tom, jaké osobní údaje jsou o něm zpracovány, přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, má-li za to, že Správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s Nařízením.

Maják Zvírotice © 2020 - All rights reserved
Made by Till6